Selamat datang ke hamtaro's blog.

Saturday, 7 July 2012

saya sedang buat......

salam semua readers. sorry lama tak mengupdate blog. ini kerana saya sudah kembali ke pada musim memerah keringat bagi meneruskan sesi pembelajaran di jengkalifornia, pahang. macam belajar kat oversea je rasenya.he3

apa saya sedang buat sekarang??

saya sedang mengupdate blog kesayangan saya ni sambil memerah otak bagi menyiapkan asgmnt sambil menjelajah ke blog kegemaran sambil minum air twister... sedapnya sambil melayan video clip lagu . bagi adik-adik lain jangan ikut jejak kakak ni. sila la rancang kerja anda dengan sebaik mungkin ya.

bila dan balik ke sini, dah ramai la pula kawan-kawan saya sudah menjadi tunangan orang. rase sangat tergugat kedudukan sekarng ni. rase macam sekarang saya harus cari calon suami. tetapi persoalannya sekarang ade ke yang nak? saya bukannya cantik macam mereka yang lain. rase sangat merendah diri....(T_T) bila saya cakap macam tu ade kawan saya akan kata:

nafisah lesung pipit kamo yang tersorok tu yang buat kamo nampak cantik dari yang lain. jangan nk merendah dri sangat la

tapi mereka boleh guna lesung batu untuk jadi cantik

kau jangan nak mengada sangat!!!!

saya tahu kawan-kawan saya sangat menjaga hati saya. terima kasih. tapi sebenarnya saya tidak kisah sangat dengan situasi sebegini. jodoh dorang datang lebih awal. alhamdulillah. ade jugak yang bertanya bila pulak giliran saya. saya akan cakap Esok saya kawin, tak esok, esok lagi , tak esok , esok la lagi dan begitu la seterusnya sehingga orang yang sepatutnya, kata sepakat kedua pihak dan tarikh ditetapkan. rase macam tak lama je. he3. perancangan. tak membawa apa maksud langsung ya. 

till then. salam

p/s: mak rindu danbi (my sweet heart) .


No comments:

Post a Comment